Lélegezd Bőröd Boldoggá – Nyiss kaput a szeretre!

28 nap légzés figyelés az életenergia növelése és a félelmek felszámolása érdekében

Tudod, hogy minden betegség meggyógyítható pusztán a lélegzetünk tudatos írányításával?

Megosztom veled a LÉLEGEZD BŐRÖD BOLDOGGÁ avagy NYISS KAPUT A SZERETETRE 28 napos DRGANGA KIHÍVÁS részleteit.

Hamvazószerdával megkezdődik a böjti időszak,

amikor hagyományosan tartózkodnak az emberek az evéstől, az ivástól vagy egy adott tevékenységtől. Ebben az időszakban a csillagok is támogatják az emberiséget a megtisztulásban, a testi, lelki mérgek elengedésében.

Tudjátok, hogy számomra meghatárózó a pozitív gondolkodás gyakorlása, tanítása. DR GANGA Kvantum Natúr Kozmetikumaim által is ebben támogatok minden hozzám fordulót, hogy találja meg önmagát és éljen tudatosabb, szeretetteli életet. A szándékunk és a figyelmünk aktiválja az élet lehetőségeinek végtelen sorát. Ne hagyjuk elillanni ezeket a lehetőségeket, merjünk a szívükből és szenvedélyesen élni!

Bőrünk a legnagyobb szervünk,

segítségével kapcsolódunk a világhoz. Bőrünk folyamatosan mutatja a legfinomabb, legintimebb kapcsolatunkat az elfogyasztott ételeinkkel, a körülöttünk élő társainkkal, rokonainkkal, és természetesen jelzi a kapcsolatunk milyenségét önmagunkkal.

Bőrünk a szívcsakra energetikájához kapcsolódik,

és így szoros kapcsolatban van a levegővel, a táplálékok és az oxigén áramlásával a sejtjeinkben. Bőrünk a jelzőrendszere az elfogadásunk és elutasításunk arányának, amit a belső szépségünk is sugároz kifelé.

Az egyre tudatosabb táplálkozás, a test és a bőr méregtelenítésében már sokféle lehetőséget találunk világunkban. Úgy érzem viszont, hogy a legkézenfekvőbb dologgal, a légzésünk figyelésével, szabályozásával sokaknak nincs ereje foglalkozni. Nyilvánvaló, hogy kilélegzünk, majd belélegzünk…de sokakban nincs türelem a légzés szabályozására, majd megtapasztalni a benn- és a kinntartás hatásait.

Tehát ebben a 28 napos kihívásban foglalkozunk a légzésünkkel, ami által egyre többet tudunk meg önmagunkról, közben erősen támogatva a pozitív gondolkodásunkat, fokozva a hála energia mennyiségét önmagunkban, és katalizálva a csodák megjelenését az életünkben.

Az eseményhez bárki csatlakozhat, aki szeretne vitálisabb lenni, ragyogó bőrét megtartani vagy megoldani a makacs bőrproblémáit.

Tarts velem, ha a légzés figyelésed szokásával akarod életed változásait pozitívabb írányba segíteni.

Miért érdemes ehhez a kihíváshoz csatlakoznod?

1) Ha részt veszel benne, bizonyosan boldogabbá válsz, hiszen minden nap több figyelmet helyezel a lélegzet vételeidre, és ezáltal erősödni fog a hited az életben, szeretetben.

2) Az esemény tagjaként másokkal együtt haladhatsz ebben a bensőséges felfedezési folyamatban, erőt nyerve a hullámgödrök felbukkanásakor is.

3) Folyamatosan támogatlak információkkal, gyakorlati technikákkal, meglepetésekkel, melyek által könnyebben haladsz az önfeltárási utadon.

4) Akik velem tartanak ebben a kihívásban, közöttük kisorsolunk egy egyénre szabott bőrápoló kvantum kozmetikum csomagot 17.000Ft értékben.

A csatlakozás módja:

1)     csatlakozz ehhez az eseményhez

2)     28 napon keresztül posztold ki, hogy hányadik napnál tartasz, és aznap milyen légzés figyelést/szabályozást végeztél használva a #28naplegzes  #drgangakihivas hashtag-eket puplikus bejegyzésben.

Példák:

2/28: ma 3 percen át figyeltem ahogyan ki- és belélegeztem, miközben igyekeztem lassítani az ütemén,

7/28: ma 5 percen keresztül figyeltem, amint 6 számolásra kilégezetem, és 3 számolásra belégeztem,

13/28: ma 20 percen keresztül végeztem váltott orrlyukas légzésszabályozást 4:16:8 ritmusban.

A kihívás időszaka:  az ezévi böjti időszak, vagyis   2018.02.14.-2018.03.31.

Ebben az időszakban kell összegyűjtened „28 nap légzést”. Tehát nem gond, ha közben kimarad egy-egy nap, az a lényeg, hogy Húsvétig gyűjtsél össze 28 napot, amikor együtt időzöl a lélegzeted áramlásával! Szóljál barátaidnak is, ha úgy érzed!

Életenergiától pulzáló ragyogó bőrt kívánok Mindenkinek, nyugodt és békés lélegzetvételekkel támogatva!

Anikó / DrGanga

Share This