Meditatív szépségápolás

Kit tartunk szépnek? Ezt nagyban befolyásolja az illető személy belső szépsége is, amely többféle pszichológiai tényezőt is magába foglal.

A szépség olyan egyedi jellemzője lehet egy embernek, más élőlényeknek, tárgyaknak, vagy ideáknak, amely miatt a megfigyelésük során örömet, jókedvet tapasztalhatunk. A szépség részét képezi az esztétikának, a kultúrának és a szociológiának. Az ideális szépséget megcsodálják, hiszen olyan tulajdonságokat hordoz, amelyet egy bizonyos kultúrában a szépséggel vagy tökéletességgel azonosítanak.

A szépség érzékelése általában arra enged bennünket következtetni, hogy azt gondoljuk – a szépség hordozója egyensúlyban, harmóniában van a környezettel, a világgal, és így vonzódunk hozzá, mert érzelmi jólétet áraszt felénk.

Eléggé szubjektív élmény, hogy mit érzékelünk szépnek, így jelentős eltérések is vannak abban, hogy ki mit talál szépnek. Bárhogyan is születik meg a döntés valaki szépségéről, esztétikusságáról, valószínűleg nagyban befolyásol bennünket az illető belső szépsége, ami a személyiségből, intelligenciából, kedvességből, eleganciából vagy becsületből áll össze. A történelem során a kulturális értékek változásával a szépség mércéi is módosulnak, elég csak néhány híres festményre gondolnunk.

Meditatív szépségápolás szolgáltatásainkkal segítünk az embereknek közelebb kerülni saját magukhoz, többet tapasztalni a belső világukból testük alaposabb megtapasztalása által. A bőrünk a legnagyobb szervünk, így sokféle jelzést ad a belső rezdüléseinkről.

Támogatást nyújtunk méregtelenítő kúrák jógagyakorlatokkal támogatott kivitelezésében, reggeli és esti bőrápolás közbeni meditációs technikákat tanítunk, és különleges szem-lélek programunkkal is segítjük az önismeretet.

Meditatív szépségápolás

Share This