Világunkban minden folyamatosan rezgésben van.

Sok ezer éven át a Föld bolygó alap rezgése 7,6 -7,8 Hz között volt (rezgés/másodperc). Ez a Schumann rezonancia azonban nemrég erősen emelkedni kezdett. A tudósok folyamatosan mérik, így az értékek változása könnyen nyomon követhető.

Schumann-rezonanciának

nevezzük a bolygófelszín és az ionoszféra által határolt gömbréteg elektromágneses sajátfrekvenciáit, amit a zivatartevékenység során keletkező villámok keltenek. Nevüket leírójukról, Winfried Otto Schumann fizikusról kapták, aki 1952-ben matematikai úton levezette létezésüket. A jelenség elsősorban a kontinensek trópusi régióira koncentrálódik, de az egész bolygó légkörére jellemző mutató szám.

1995-ben még 7,83 Hz,  2000-ben 9,3 Hz,  majd 2012-ben 11,1 Hz, és ma már 27,4 Hz.

A Schumann-rezonanciákat a Föld különböző kutatóállomásain folyamatosan mérik. A frekvenciák napi szinten csupán kismértékű (tized Hz-es) változást mutatnak.

A hivatalos tudomány egyelőre azzal nem foglalkozik, hogy milyen kölcsönhatások állnak fenn a Schumann-rezonancia változásai és az emberi életfolyamatok, továbbá tudat- és lelki állapotok között. Nem beszélve a lehetséges rövid, közép- és hosszú távú következményekről. A HeartMath Intézet viszont egy globális koherenciáról beszél, amit nem tudunk nem összekapcsolni több száz olyan ősi irattal, mely a felemelkedés, felébredés, megvilágosodás, beavatás stb. módozatait írja le.

A Schumann-rezonancia és az agyhullámok összehasonlító vizsgálata is szükségszerű. Nem lehet elmenni a mellett, hogy az említett rezonancia tartománya és az agy 6-50 Hz közötti változásai fedik egymást. Emlékeztetőül: 7,8 Hz alfaállapot, 14 Hz alacsony béta, 20 Hz közepes béta, 26Hz magas béta, 39 Hz és 45 Hz gamma tartomány. Amennyiben tovább emelkedik, akkor elérheti a gyors béta aktivitás küszöbértékét, ami 12-15 Hz között mozog. Ez azért nem előnyös, mert az figyelemhiányosságot, dekoncentráltságot is eredményezhet.

 

Ha jobban megvizsgáljuk ezt a változó helyzetet, akkor világossá válik, hogy egy olyan ember, aki negatívan gondolkodik, nem növeli a rezgését, az nehezebben tud létezni ebben a változó energiákban. Folyamatosan  érdemes dolgozni önmagunkon, személyiségünk mélyebb megértésén. Nagyon ajánlatos érzelmi munkát végezni, mely feltárja a tudatalatti gondjainkat, és alaposan megnöveli a rezgéseinket, örömtelivé tesz bennünket.

Új korszak vár ránk, ami még ismeretlen számunkra.

Mivel ilyen még nem volt, hát mindenképpen érdemes alaposan dolgoznunk magunkon, jót és szépet teremtenünk. Add át az élet áramlásának magad, és ez az erő biztosan fel tud emelni magasabb rezgésekbe! Gyógyítsd meg a félelmeidet, a haragodat, és add át minden negatív érzésedet a Gondviselésnek, a Forrásnak, a Felsőbb Énednek,Istennek, ami csökkentené a rezgésedet.

A vírusok például nagyon alacsonyrezgésűek, kb. 5,5 Hz és 14,5 Hz között mérhetőek.

A vírusok magasabb rezgés tartományban nem aktívak, kb. 25,5 Hz-es rezgésen már teljesen szétesnek. A magas rezgésű személyek számára nem veszélyesebb, mint egy súlyosabb légzőszervi fertőzés. Az emberi test akinek a lelke jó egészségben van, mindig magasabban rezeg.

A vírusok a természetben, a testen kívül nem ellenállóak, mivel az átlagos Föld rezonancia ma kb. 27,4 Hz. Persze vannak olyan helyek, ahol ez a frekvencia alacsonyabb tartományban van, kevesebb mint 20 Hz, pl. kórházaknál, bevásárló központoknál, irodaházaknál, adótornyok közelében és elektroszmoggal súlyosan terhelt környezetekben. Ez lehet akár egy szoba is mindenféle elektromos berendezéssel megtömve, vagy rendezetlen módon bepakolva.

Sajnos sok ember alacsonyabb érzelmi, hangulati szinten éli életét, ami meghatározza az általános rezgését. Ennek több oka is lehet, úgymint testi vagy lelki fáradtság, érzelmi kiégettség, krónikus betegségek, félelmek, elfojtott érzelmek, idegi feszültség, stb.

A hála rezgése 140 Hz.

Sokak életét a félelem irányítja, ami rendkívül alacsony rezgésen tart mindenkit, így a vírusok, betegségek rájuk nagyobb hatással lehetnek.

A félelem hangulatában a rezgés 0,2-től 2,2 Hz,  az aggodalom 0,6-3,3 Hz között tart,  amíg például a nagylelkűség 95 Hz,  a hála rezgése 140 Hz.  A feltétel nélküli egyetemes szeretet 205 Hz-től is magasabb.

Szeress, szeresd a természetet, a földet, az életet, szeresd az embereket, szeresd önmagad, légy szeretetben, légy szerelemben, légy mindig örömben.

Share This