Küldetés

kvantum natúr kozmetikumok speciális technológiával készülnek bio, illetve natúr alapanyagokból, és különleges, egyedileg tervezett energia szimbólumokat tartalmaznak a csomagolásukban, ezáltal kvantum fényesszenciális energiát hordoznak a felhasználó részére. A termékek ilyen módon is segítik a holisztikus, teljes ember rezgésrendszerét intelligens, egyénre szabott utat kijelölve egy kiegyensúlyozottabb állapot elérése érdekében.

A kvantum megközelíthető a végtelen lehetőségek tárházaként. Kapcsolat/kapcsolódás mindenkivel és mindennel. A tiszta tudatunk nem vibráció, hanem a minden forma mögött/fölött lévő potenciális rend és energia. A rezgések/hullámok az energia legegyszerűbb kifejeződési formái.

A tiszta tudat rendkívül hatékonyan segít helyreállítani mindent, ami elromlott, vagy ami nem megfelelően működik. Minél nagyobb bennünk a rend, minél tisztábbak és a kozmosz szeretetétől pulzálóak energiáink, annál egészségesebbek és boldogabbak vagyunk, lehetünk.

A tudomány napjainkban eljutott már abba a szakaszába, hogy megfelelő eszközökkel tudja vizsgálni a kvantum jelenségeket. Ennek ellenére ezek a vizsgálatok nem jelentenek egyszerű feladatot, mert a különböző jelenségeket, pusztán a megfigyelés ténye és a megfigyelő szándéka is befolyásolja.

Az imáink, a szándékunk és a figyelmünk aktiválja az élet lehetőségeinek végtelen sorát.

Ne hagyja elillanni a lehetőséget!

Küldetésemnek érzem a velem kapcsolatba kerülő emberek támogatását abban, hogy

merjenek a szívükből és szenvedélyesen élni!

kvantum natúr kozmetikumok küldetés

Share This