Miért pont kvantumkrém?

Miért pont kvantumkrém?A kvantum szó vagy fogalom értelmezhető kapcsolatként mindenkivel és mindennel.

Tudatos vásárlók rendszeresen olvassák az ételek, kozmetikumok, tisztítószerek összetevőinek a listáját, és ezek alapján hozzák meg döntéseiket (megeszik-e, használják-e az adott terméket).

A test és a lélek jelzéseit folyamatosan figyelve, egyre jobb lehet a közérzetünk, mert megfelelő figyelemmel kevesebb felesleges, sokkal több hasznos dolgot viszünk a szervezetünkbe. Közben pedig egyre tudatosabbakká válhatunk.

A kvantumkrémek jelentősen támogatják ezt a szelekciós finomodási folyamatot. A natúr és a bio alapanyagok mellett az előállítási folyamatukban, körülményeikben és csomagolásukban is pozítiv minőségeket rögzítenek. Használatuk során a tiszta összetevők segítik a bőr újjászületését, ápolását, illetve a csomagolásukon található energia szimbólumok lelki síkon hatva folyamatosan emlékeztetnek bennünket arra, hogy adjunk magunknak néhány perc elcsendesedést.

Belső csendünkben lehetőség nyílik önmagunk megtapasztalására, megismerésére – arra, ami valójában életünk egyik fő célja. Ez a legnagyobb bőség ajándék, amivel önmagunkat gazdagíthatjuk.

aranyhal_sarg

Ezeknek az elcsendesedési, finomodási, önmegismerő folyamatoknak a támogatására bevezető kvantum termékeinket az általunk megálmodott SZERETET energia szimbólummal gyártjuk, mert bőrünk, a legnagyobb méretű szervünk a szív csakránk energetikájához kapcsolódik.

A későbbiekben rendelhetőek lesznek a további egyedi tervezésű (AUM-TELJESSÉG, ÉLETFA, TISZTASÁG, ÁRAMLÁS, BÖLCSESSÉG) energia szimbólumokkal készült kozmetikumaink is.

Az álmaimban felsejlő szimbólumoknak Buzás Andrea grafikus-csomagolástervező művész alkotott  és adott fizikai formát kifinomult érzékenységével.

Miért pont kvantumkrém? - Kvantum Natúr Kozmetikum  Miért pont kvantumkrém? - Kvantum Natúr Kozmetikum  Miért pont kvantumkrém? - Kvantum Natúr Kozmetikum  Miért pont kvantumkrém? - Kvantum Natúr Kozmetikum  Miért pont kvantumkrém? - Kvantum Natúr Kozmetikum

Share This