Egyéni kvantum krém tanácsadás

(1 vásárlói értékelés)

Kérje személyre szabott, natúr egyedi kozmetikumát!

Tapasztalataim alapján 15 ml-es airless adagolóban kínálom a natúr egyéni kvantum krémeket, mert ez a mennyiség egy hónapra ideálisan elegendő. Az alkalmazott hatóanyagok és a bio komponensek, olajok tiszta minőségét így lehet maximálisan biztosítani a változó felhasználási szokásokhoz.

A késztermékeket nem szükséges hűtőszekrényben tartani, de mindenképpen szerencsés kerülni a fűtőtestek melletti, vagy erősen napos területeken tárolást.

Várom jelentkezését részletezett kérésével az iroda(kukac)kvantumnaturkozmetikum.hu e-mail címre!

Egy-két munkanapon belül igyekszem megadni a személyes vagy internetes konzultációs tanácsadás időpontját.

 

Leírás

Bőrünk fizikai testünk legnagyobb szerve.

Az egyénre szabott, egyedi natúr kvantum kozmetikum, egyéni kvantum krém markánsan segíti közérzetünk, megjelenésünk javulását, és igazán boldoggá tehet bennünket.

Akár azért, mert különleges kényeztetésre vágyódik, akár azért, mert érzékeny az emésztése, a bőre és nagyon meg kell válogatnia, hogy mit eszik, mit tesz a bőrére, mivel ápolja.

Fokozottan érzékenybőrűek részére

csak virágvizekkel illatosítjuk a tiszta növényi olajok és egyéb komponensek, hatóanyagok keverékét. Probléma mentesség esetén használunk éterikus illóolajokat is.

Napjainkban sokféle bőrbetegség terheli a lakosságot

Sajnos, sokféle bőrbetegség nagyon nagy számban van jelen a lakosság körében, mint például az ekcéma, rozácea, pikkelysömör.

Több évtizedes, sokrétű fejlesztő vegyészmérnöki, valamint szerteágazó kozmetikumkészítő, formulázó tapasztalataim által gondosan válogatom össze leendő kozmetikumának természetes összetevőit az aktuális bőr és lelki állapotához.

Egyedi eljárás alkalmazása

Egyéni problémáját megismerve, a probléma kezelésére hasznos alapanyagokat, egy különleges, teljesen egyedi eljárással formulázom, illetve a termék csomagolásán egyedi energiaszimbólumot alkalmazok.

Egyéni Kvantum krém

Így a natúr egyéni kvantum krém – teljesen egyénre szabott lesz, mely a holisztikus teljes, többdimenziós lényéhez igazított.

Érdekességekért és további információkért csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Egyéni kvantum krém tanácsadás termékről 1 értékelés

 1. Snekszer Judit

  Kedves Anikó!
  Mióta a személyre szabott natúr krémet kenhetem az arcomra reggelente, a szemem kipattan, bőröm felugrik, frissnek és energikusnak érzem magam és vidáman indul a napom! Hálásan köszönöm! Telitalálat!
  Köszönettel: Jutka

  • Szabó Anikó

   Kedves Jutka!
   Köszönöm szépen visszajelzésedet! Igazán örülök, hogy a bőröd felfrissülése mellett a kedved is jóra fordul a személyre szabott kényeztetéstől! szeretettel,
   DrGanga

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.