dr. Gangá

Dr. Szabó Anikó – okleveles vegyészmérnök, környezettudományi PhD doktor

és Gangá – Jógarádzsa Közönség díjas, minősített vezető jógaoktató vagyok

a Dr Gangá Kvantum Kozmetikumok megálmodója és megvalósítója.

dr. Ganga

Mint vegyészmérnök meghatározó számomra a több évtized alatt összegyűjtött anyagszerkezetkutató, folyamatszabályozó vegyészmérnöki szemléletem, ami sokat segít(ett) a tudomány és a filozófia értelmezésében.

Fontosnak tartom, hogy tiszta, legális kozmetikumokat használjanak az emberek, amelyek átlátható, jól rögzített gyártási folyamatok során jönnek létre. A teljes folyamatban (tervezés, termékfejlesztés, helyes gyártási gyakorlat kialakítása, biztonsági értékelés készítése, európai termék regisztráció, gyártás felügyelet) tudok támogatást nyújtani.

Mint jógaoktató 2003 óta tanítok folyamatosan Sivánanda tradicionális jógát többféle formában kezdőknek, haladóknak és jógaoktató jelölteknek egyaránt. Küldetésemnek érzem tudásom és szeretetem átadását. Előadásaimmal, tanításaimmal, énekeimmel az emberek szívében segítek összekapcsolni az égi és a földi minőségeket, az ő sorozatos, pici felismeréseik által.

A jóga sokféle úton támogat bennünket egészségünk megtartásában, a prevencióban és belső útkeresésünkben. Szerintem, nem a jógaórákat kell beépíteni a napirendünkbe, hanem az egész napunk alatt figyelemmel és szeretettel érdemes életünk minden eseményét megélni és értelmezni.

Mint kvantum kozmetikum gyártó úgy érzem, érdemes egyszerű életet élnünk, minél kevesebb felesleges és mérgező anyag alkalmazásával. Kozmetikumaink tisztasága komolyan erősít bennünket belső tisztaságunk formálásában is.

Jó közérzetünk erősítéséhez kínáljuk az egyre bővülő Dr Gangá Kvantum Natúr Kozmetikumainkat, valamint az egyedi, teljesen személyre szabott gyártású készítményeinket.

dr. Ganga - Kvantum Natúr Kozmetikum

Share This