Egyedi kozmetikumok összeállítása

Egyéni, személyre szabott natúr kozmetikummal ápolná bőrét?

 

natúr kozmetikum gyártásaBőrünk fizikai testünk legnagyobb szerve. Az egyénre szabott, egyedi natúr kozmetikum markánsan segíti közérzetünk, megjelenésünk javulását és igazán boldoggá is tehet bennünket.

Akár azért, mert különleges kényeztetésre vágyódik, akár azért, mert érzékeny az emésztése, a bőre és nagyon meg kell válogatnia, hogy mit eszik, mit tesz a bőrére, mivel ápolja.

Fokozottan érzékenybőrűek részére csak virágvizekkel illatosítjuk a tiszta növényi olajok és egyéb komponensek, hatóanyagok keverékét. Problémamentesség esetén használunk minőségi illóolajokat is. Sajnos, a többféle bőrbetegségek nagyon nagy számban vannak jelen a lakosság körében, mint például az ekcéma, rozácea, pikkelysömör.

Több évtizedes, sokrétű fejlesztő vegyészmérnöki, valamint szerteágazó kozmetikumkészítő, formulázó tapasztalataink által gondosan válogatjuk össze leendő kozmetikumának természetes összetevőit.

Majd, a problémája kezelésére feltárt alkotókat, egy különleges, teljesen egyedi eljárással formulázzuk, illetve a csomagolásán egyedi energiaszimbólumot alkalmazunk. Így a krém vagy egyéb kozmetikum egyénre szabott lesz, mely a holisztikus, teljes lényéhez igazított általunk.

Figyelembe vesszük, hogy egy holisztikus létező külön figyelmet szentel fizikai, asztrális és okozati testének is. A legnagyobb szervünk, a bőrünk a szívcsakra energetikájához kapcsolódik az asztrál (vagy energetikai) testben, ahol a sárga színű, prána nevű fő-életenergia segítségével gyakoroljuk az elfogadást és a befogadást. Minél nagyobb bennünk az elfogadás, annál nagyobb bennünk a szeretet és annál sugárzóbb, lágyabb, szebb a bőrünk.

Tegyen egy próbát Ön is, kérje most  a személyre szabott, egyedi kozmetikumához a konzultációs időpontot az iroda(kukac)kvantumnaturkozmetikum.hu e-mail címen!

Share This