A böjt tartózkodás az evéstől, ivástól, vagy valamilyen tevékenységtől.

Korábban már írtam az evéstől, ivástól tartózkodás lehetséges változatairól (itt olvashatod újra: http://kvantumnaturkozmetikum.hu/bojt-mint-a-tamogato-baratunk/), így most inkább a valamilyen tevékenység elengedéséről gondolkodjunk közösen. Javaslatom az aggódás, a félelem elengedése, mert ez a negatív erő jelentősen hátráltathat bennünket a tudatosságunk fejlesztésében.

Hamvazó szerdával indul a böjti időszak,

amely ebben az évben 2018.02.14.-2018.03.31. között segít bennünket, hogy megújuljunk. Ilyenkor a csillagok is támogatnak bennünket az elengedésben, a megújulásban, tehát érdemes elfogadni ezt a nemes erőt a céljaink eléréséhez.

A böjtölés egy belső terápia,

amely ha bízunk benne, elvezet mindenkit a saját belső útjára. A böjt során mind a test, mind a lélek mélyreható átalakuláson és tisztuláson megy keresztül, és mindkettőt „belső bölcsességünk” irányítja.

Belső bölcsességünk előnye,

hogy sohasem téved, és mindig a megfelelő időben és sorrendben oldja fel testünk és lelkünk lerakódásait, blokkjait. Minél nagyobb szerepet hagyunk ennek az öngyógyító folyamatnak böjtkúránkban, annál könnyebb és mélyrehatóbb lesz az átalakulás.

Hála gyakorlása az alap a belső utazáshoz.

Ha ismersz engem, akkor tudod, hogy milyen fontos számomra a hála gyakorlása, annak egyre jobb, és jobb  kivitelezése. Ez a központi gondolat a csakra harmonizáló tanfolyamaimon, műhelyeimen, és táboraimban is mindig gyakoroljuk. Ha még nem vezettél eddig hála naplót, akkor mindenképpen a figyelmedbe ajánlom korábbi, a megvalósítást segítő írásomat (itt tudod megnézni: http://kvantumnaturkozmetikum.hu/varazslat/).

hála varázslat gyakorlati támogatás - Dr Ganga

Félelem, aggódás elengedése

A világ jelentős részét a félelem mozgatja, az embereket állandó ténykedésre serkentve. Félelem az ellenségtől, félelem az öregségtől, a ráncoktól, a haláltól, vagy az elutasítástól, és egy sor egyéb szociális félelem, amelyek a legtöbb ember életében alapvető motivációk.

Ebből a nézőpontból nézve a világ veszélyes hely, tele csapdákkal és fenyegetésekkel. A félelem és a bizonytalanság a piac manipulátorainak kedvenc eszköze. A sajtó és a reklám célja is az, hogy a félelemre alapozva növelje a piaci részesedését.

A félelmek elterjedése éppoly korlátlan, mint az emberi képzelet, ha valakinek egyszer fókuszba kerül a félelem, a továbbiakban a világ számtalan félelmetes eseménye fogja azt táplálni. A félelem korlátozza a személyiség fejlődését, és gátlások kialakulásához vezet.

A félelmen való felülemelkedéshez sok energia kell, ezért még ma szükséges a hála gyakorlásának megkezdése, és a légzés szabályozása a több életenergia begyűjtése miatt.

Csatlakozz a következő légzés művészete műhelyemhez, ha csoportos gyakorlásra is vágysz:

http://kvantumnaturkozmetikum.hu/esemeny/legzes-muveszete-muhely-2/

Share This