A megerősítések mágikusan vonzzák a jót

A megerősítések nagyon erőteljes és különleges eszközök életünk jobbá tételére, megváltoztatására. Ha hangosan kimondjuk ezeket az egyedi mondatokat teljes tudatos szívszándékunkkal, akkor egyben halljuk is őket a fülünkkel, és a teljes testünk tudja minden sejtjében, hogy mit teszünk.

A szívszándék egyben szakrális geometria is, vagyis speciális energiát hordoznak a tudatos kijelentéseink.

A bennünk lévő Velünk született elkezd együttműködni azzal, amit teszünk. Megerősítéseink segítenek a gondolataink létrejöttében. Nagyon meghatározó, hogy mit gondolunk és érzünk, mert ők hozzák létre  a megtapasztalásainkat.

Vannak olyan megerősítések, melyeket elég csak néhányszor ismételni, és gyorsan megvalósul az életünkben a tartalmuk. Általánosságban inkább azt lehet mondani, hogy hetekig, sőt néha hónapokig lehet  őket ismételni, amire teljességében kibontakozik a hatásuk az életünkben.

A megerősítések az igazság kijelentései, nem pedig a vágyakozásé.

Talán kezdetben nehéz kitalálni a megfelelő megerősítést, ilyenkor érdemes olyan dolgokat felsorolni, amelyekért hálásak vagyunk. Ha kitartóan naponta ismételjük szóban, vagy le is írjuk a hála mondatainkat, akkor egyre inkább szétáramlik bennünk a hála érzése. Ha tartósan jelen van sejtjeinkben a hála érzése, akkor egyre több olyan dolgot vonzunk be, amelyekért még hálásabbak lehetünk.

Ha megtaláljuk a megfelelő megerősítéseket, akkor a következő kérdés, hogy milyen gyakran használjuk őket? Vannak akiknek naponta egyszer elegendő felsorolni a megerősítéseiket, de vannak olyanok is, akik naponta szeretik többször elismételni őket.

A napi hangosan elmondott megerősítések elindítanak egy finom belső folyamatot. A cél alapvetően az, hogy teljesen magunkévá tegyük, és igaznak érezzük a megerősítésünket.

Végül a legfontosabb dolog a megerősítésekkel kapcsolatban, hogy ne vágyakozzunk, ne akarjuk tovább őket, mivel az már a miénk, már mi vagyunk.

A kiejtett szavaink isteni energiák, és minden sejtünk hallja őket. Ezután minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy a dolog a kijelentésünk szerint újra megtörténjen. Így jól látszik, hogy nagyon is érdemes elengedünk negatív megerősítéseinket, és csak pozitív megerősítéseket használjunk minden nap.

Erősítsük meg életünkben a szeretetet és a fényt! A Teremtővel való kapcsolatunk időtlen és vég nélküli, örökké létező.

Testi és lelki egészségünk nagyon fontos, így most ehhez kínálok néhány megerősítő mondatot:

A SZERETET TÁPLÁLÓ GONDOLATAIVAL KÉNYEZTETEM A TESTEM. MINDEN MOLEKULA EZZEL A SZERETETTEL VIBRÁL, ÉS AZ EGÉSZSÉGEM SZÁMÁRA MEGFELELŐ VEGYÜLETEKET BOCSÁJTJA KI.

kvantum_lila_drganga_megerősítések

NEM SZÁMÍT MIVEL SZÜLETTEM. ÍRÁNYÍTÁSSAL BÍROK A TESTEM, AZ IMMUNRENDSZEREM ÉS A TUDATOSSÁGOM FELETT. EGÉSZSÉGES VAGYOK ÉS DUZZADOK AZ ÉLETERŐTŐL.
Share This