A világunkban minden rezgésekből, meg hangokból áll, vagyis egyfajta frekvenciával rendelkezik. Ahogyan érezzük magunkat, amiket gondolunk, az határozza meg, hogy milyen frekvenciát pulzálunk kifelé magunkból. Ennek megfelelően olyan eseményeket, embereket vonzunk magunkhoz, amilyen frekvencián mi magunk rezgünk.

Pozitív és negatív gondolatok...Ha körülöttünk boldog, energiától pulzáló, ötletekkel teli kreatív emberek vannak túlnyomó részben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mi magunk is harmóniában vagyunk magunkkal és a környezetünkkel egyaránt.

Ha bosszúságok történnek velünk, kiabáló, problémás emberek érkeznek hozzánk, akkor nagy valószínűséggel mi magunk sem vagyunk teljesen békében magunkkal vagy szomszédainkkal.

A körülöttünk lévő emberek mindig tükröt tartanak számunkra, megmutatják belső világunk finom rezdüléseit. Ha nem tetszik nekünk a tükör, akkor érdemes tudatosan alakítani a gondolatainkat, megemelni a saját frekvenciánkat, javítani a kisugárzásunk minőségét.

Sokféle technika lehetséges, amivel el lehet érni a kívánt javulást. A teljesség ígénye nélkül az egyik leghatásosabb mód a pozitív gondolati programozás.

Minden ember elméjében folyamatosan pozitív és negatív gondolatok bukkannak fel.

Pozitív és negatív gondolatok...Egy szent ember semmilyen figyelmet, energiát nem ad az ilyen gondolatoknak, így nem is gyengítik a rezgésüket a felbukkanó negatív gondolatok, tökéletes pozitív erő, jókedv áramlik belőlük.

Egy átlagos, gondokkal teli ember elméjében is vegyesen ébrednek a pozitív és negatív gondolatok, de ők sokszor órákon, napokon, éveken keresztül nem engedik tovább a negatív gondolatokat, érzéseket, szorosan csüngenek rajtuk. Így végül ha ilyen emberrel találkozunk, aki csak a problémája részleteit, a negatív gondolatainak a hullámzását hozza számunkra, hosszan nem akarunk vele időzni.

Ha észrevesszük, hogy hozzáragadtunk egy negatív gondolathoz, vagy történethez, akkor tudatosan megtehetjük, hogy helyettesítjük ezt a gondolatot, érzést egy pozitív, erőtadóval, és rögtön jobb lesz a közérzetünk is.

Share This