Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Testi, lelki és szellemi megújulás a helyes légzés, napüdvözlet és a kronobiológia segítségével

2016. május 21. – 10:00 - 17:00

13.000Ft
Jóga Műhely - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Szánj önmagadra egy napot, hogy testben, lélekben és szellemileg is feltöltődve, örömmel fogadd a nyár megérkezését!

Szeretettel hívunk és várunk egy RÓLAD SZÓLÓ, izgalmas műhelymunkára!
Mélyebb értelmezésben tanulhatod meg egyénre szabottan a jóga életerő szabályozó technikáit, valamint energiaközpontjaidnak, a csakráknak a harmonizálását.

Ráadásként megismerheted saját személyiségtípusodat a kronobiológiai pszichogenetika módszerével, mely az önismeret egyik legragyogóbb eszköze! Így tudatosan építheted önmagad, megértéssel és harmonikusan kezelheted a hétköznapok történéseit, és emberi kapcsolataidat egyaránt.

Az együttes munka során, a Napüdvözlet (Szúrja Namaszkara) gyakorlatsor mélyebb értelmezését kínáljuk, a váltott orrlyukas légzésszabályozás (Anuloma Viloma) előkészítő gyakorlása után.

A Napüdvözlet gyakorlatsor sokoldalúsága az egészséges, lendületes élet biztosításának egyik legjobb módszere, maga az életerő biztos technikája. Ugyanakkor a Napüdvözlet a spirituális ébredést, és a tudat kiterjedését is előkészíti. Gerincünk rugalmassága jelentősen meghatározza életminőségünket, amiért igazán érdemes naponta a Napüdvözletet gyakorolnunk, fókuszunk írányításával.

Az intenzív energetikai megtapasztalások után, gyógyító csakra harmonizálást végzünk, hogy mindenki tökéletesen feltöltse magát!

A kronobiológiai pszichogenetika, a születésünk napján uralkodó, Földünket körülölelő kozmikus, energetikai viszonyok hatását figyelembe véve állapítja meg személyiségtípusunkat, fizikai, érzelmi és szellemi szinten. Ez a mi „induló készletünk” az életre, melyet természetesen minden életeseményünk, jól – rosszul megélt történeteink alakítanak, formálnak.

Tudd meg Te is, milyen energiákat kaptál születésedkor Gaia Földanyától, és ennek ismeretében hogyan teheted még harmonikusabbá mindennapjaidat, másokkal való kapcsolataidat!

Minden résztvevőnk egyénileg megkapja saját személyiségének kronobiológiai iránytűjét!
Ehhez szükségünk van a jelentkezéskor, a születési adatokra (év, hónap, nap)!

Várunk Benneteket erre az izgalmas belső utazásra, testi-lelki feltöltődésre, felfrissítő, szórakoztató – mégis elgondolkodtató – együttes, önismereti kalandozásra!

A közös munka mellett, lehetőséget biztosítunk rövid, egyéni konzultációkra is az aktuális kérdéseid szerint!

Előadók:

Dr. Szabó Anikó jógaoktató és légzéstréner
Váli Mária életmódtanácsadó és terapeuta

Öltözet, enni,- innivaló:  kényelmes, jóga gyakorlására is alkalmas ruha, valamint számodra elegendő innivalót hozz magaddal. Ha ennivalóval nem készülsz, étkezési lehetőség van a környéken a rövid ebédidőben.

Jelentkezésed a kvantumeletmod@gmail.com e-mail címen várjuk a születési adataid megküldésével!

Jelentkezésed véglegessé a részvételi díj min. 40%-ának (5.200.- Ft) befizetésével válik, melyet 2016. május 19-ig várunk.  A fennmaradó összeg fizethető a helyszínen, illetve egyösszegben is utalható a teljes összeg.

Részletek

Dátum:
2016. május 21.
Időpont:
10:00 - 17:00
Összeg:
13.000Ft

Helyszín

Budapest – Jóga – Mozgás – Kultúra
V.ker. Bajcsy-Zs. u. 24. II.em. 5.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép