Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szépségek – Imák – Szívügyek a csakrákon át – II.rész

2016. július 9. – 11:00 - 14:00

3000Ft
csakráink - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

SZÉPSÉGEK – IMÁK – SZÍVÜGYEK
a csakrákon át műhely
I. Szívcsakra és a Szeretet
2016.július 2 szombat 11-14h

„SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK!”
Ezen a napon az általános ismereteken felül a szívcsakra tipikus betegségeit és harmonizálásuk módjait beszéljük át, hogy a feltételnélküli szeretet még könnyebben áramoljon mindenkiben.

SZÉPSÉGEK – IMÁK – SZÍVÜGYEK
a csakrákon át műhely
II. Gyökércsakra és a Bőség
2016.július 9 szombat 11-14h

ÉLJÜNK BŐSÉGORSZÁGBAN!
Ezen a napon az általános ismereteken felül a gyökércsakra tipikus betegségeit és harmonizálásuk módjait beszéljük át, hogy a lelki és fizikai bőség még könnyebben áramoljon mindenkiben.

Programvezetők:
Dr Szabó Anikó (Ganga) – vez. jógaoktató, DrGanga Naturkozmetikumok Manufaktúra
Váli Mária – kronobiológia szakértő, természetgyógyász, Marillaszappan Manufaktúra

A két műhely egyben és külön-külön is látogatható.
Teljes ár mind a két alkalomra: 5.700Ft,
csak egy műhelyre: 3.000Ft.

A program része a Szelence Café egy szörpje és sütije, illetve további kóstolásokkal is kényeztetheted magad ezeken a nyári hétvégéken!
Ma már a legtöbb ember hallott a csakrákról, az energiatestünk központi területeiről, ahol legalább 3 életenergia vezeték (nádi) találkozik, és ezeken a kiemelt területeken önállóan is történhet energia felvétel és leadás.

Aszerint, hogy a mindennapi döntéseinkkel milyen állapotban tartjuk ezeket a központi területeket, teljesen más és más lelki, érzelmi és fizikai állapotban éljük meg mindennapjaink eseményeit.

A születési adatainkból a kronobiológia segítségével minden fő csakrára számolható egy számérték, amellyel aztán gazdálkodunk az életünkben. Ha valamelyik csakra születési értéke alacsony, akkor nagyon valószínű, hogy a csakrának megfelelő fizikai testrészben is nehézségek, problémák vannak. Ez nem jelent feltétlenül betegséget, de mindenképpen gyakorlást igényel a testünkben és lelkünkben egyaránt.

A műhely során kiszámoljuk neked ezeket a mutatókat, és az alalcsonyabb értékekhez megfelelő támogató tanácsokat is adunk a jobb testi és lelki közérzeted és sikereidért.

Az imák, a mantrák, az illatok és a színek nagyon gyorsan és intenzíven segítenek a csakrák harmonizálásban. Így az elméleti tudás megszerzése után tovább kényeztetünk egy finom, tradicionális csakra meditációval, ami rögtön az egész tested összerendezi és feltölti.

Részletek

Dátum:
2016. július 9.
Időpont:
11:00 - 14:00
Összeg:
3000Ft

Helyszín

Szelence Café
Pauler utca 8
Budapest, 1031 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website