Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csakráink tükrében látni önmagunkat – 3 részes sorozat – III. rész

2016. július 11. – 18:00 - 21:00

4.500Ft
csakráink - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Csakrák világa I. rész, július 1-én, pénteken 18 -21 óráig

Az első részben a gyökér- és nemi csakráink jellemzőit beszéljük át, jó és diszharmonikus működés esetén. Ezután pontosítjuk, hogy milyen harmonizálási lehetőségeket érdemes alkalmazni egy adott problémához.
——
Csakrák világa II. rész, július 4-én, hétfőn 18-21 óráig

A második műhely során a napfonat- és szívcsakra mélyebb megismerése lesz terítéken, kitérve a hasznos légzőgyakorlatokra és ászanákra is.
——-
Csakrák világa III. rész, július 11-én, hétfőn 18-21 óráig

A harmadik műhely munkában a felső csakrák (torok-, harmadikszem- és korona csakra) áttekintése és tisztítása lesz ugyancsak gyakorlatokkal is megtűzdelve.

——–
Mindannyian szeretnénk energikusak, egészségesek lenni. Ebben fontos szerep jut az energia felvételének és áramoltatásának egész szervezetünkben.

A jóga tanítása szerint testünk a finomabb rétegeink lenyomata (mentális – érzelmi- energia-), így az ott keletkező különböző problémák felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését, az energia áramlását és ezáltal betegségek alakulnak ki a fizikai testben.

Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, és színe van. Ezekkel tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is.

Ajánljuk mindazoknak, akik már konkrét egészségi problémákkal küzdenek, vagy egyszerűen csak szeretnének energikussá válni és ennek technikáját elsajátítani, otthon is gyakorolni.

Vezeti:
Dr. Szabó Anikó PhD, vezető jógaoktató, légzéstréner

Részvételi díj: 11.500.- Ft/fő/3 alkalom;
Alkalmanként 4.500.- Ft/fő/alkalom

Jelentkezés:
http://fenyjogaterapia.hu/esemenyek/csakrak-vilaga-i-resz/

Részletek

Dátum:
2016. július 11.
Időpont:
18:00 - 21:00
Összeg:
4.500Ft

Helyszín

Fény Jógaterápiás Intézet
Szegfű u. 2.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website