Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kirtana – közös mantra éneklés

2017. február 19. – 16:00 - 17:30

Ingyenes
kirtana öröm zene - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum
A Bhakti Jóga tanítása szerint a zene és éneklés, azaz a kirtana a leghatásosabb módja ebben a korzsakban az Önfejlődésnek, a legkönnyebb út a megvilágosodás felé.

Szeretet, odaadás jelenik meg általa a szívünkben, magasabb szintű rezgések, energiák képződnek mind a fizikai testünkben, mind az étertestünkben. A zene egy aktív meditáció, az öröm és boldogság közvetlen formája. Csak figyeljük meg az igazán örömmel zenélők felszabadult, örömteli arckifejezését, az mindent elárul.

A közös muzsikálások alkalmával megismerheted a zene, indiai zene, a kirtan alapjait, megtanulhatsz néhány dalt, amelyek a Szatszangok alkalmával már neked is ismerősen csengenek majd, és amelyeket ott már bátran énekelhetsz Te is.

Ha e sorokat olvasva úgy gondolod, hogy Neked nincsen elegendő zenei tehetséged, akkor fontold meg, hogy bizony tévedhetsz is, hogy talán szegényes képet alakítasz ki Magadról. Itt egyedül a lelkesedés számít. 

Mi, a jóga útján járók tudjuk, hogy minden emberben benne van a tökéletesség, és talán a közös zenéléssel összeadódó energiák segíthetnek Téged is ellazulni, hogy szabadon engedhesd magadban a zenét, az örömöt.

Szeretettel várunk Téged is erre az ingyenes programra 🙂

Részletek

Dátum:
2017. február 19.
Időpont:
16:00 - 17:30
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Sivananda jógaközpont
Szegfű u. 2.
Budapest, 1028 Magyarország
+ Google Térkép