Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kirtana – Közös éneklés a Lélek kényeztetésére

2018. február 25. – 16:00 - 18:00

Ingyenes
kirtana - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Kirtana – örömzene

A Bhakti Jóga tanítása szerint a zene és éneklés, azaz a Kirtan a leghatásosabb módja ebben a korzsakban az Önfejlődésnek, a legkönnyebb út a megvilágosodás felé.

Szeretet, odaadás jelenik meg általa a szívünkben, magasabb szintű rezgések, energiák képződnek mind a fizikai testünkben, mind az étertestünkben.

A zene egy aktív meditáció, az öröm és boldogság közvetlen formája. Csak figyeljük meg az igazán örömmel zenélők felszabadult, örömteli arckifejezését, az mindent elárul.

A közös muzsikálások alkalmával megismerheted a zene, indiai zene, a kirtan alapjait, megtanulhatsz néhány dalt, amelyek a Szatszangok alkalmával már neked is ismerősen csengenek majd, és amelyeket ott már bátran énekelhetsz Te is.

Ha e sorokat olvasva úgy gondolod, hogy Neked nincsen elegendő zenei tehetséged, akkor fontold meg, hogy bizony tévedhetsz is, hogy talán szegényes képet alakítasz ki Magadról. Itt egyedül a lelkesedés számít.Mi, a jóga útján járók tudjuk, hogy minden emberben benne van a tökéletesség, és talán a közös zenéléssel összeadódó energiák segíthetnek Téged is ellazulni, hogy szabadon engedhesd magadban a zenét, az örömöt.

Szeretettel várunk Téged 🙂

Mantra éneklést vezeti: Ganga

Részletek

Dátum:
2018. február 25.
Időpont:
16:00 - 18:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Sivananda jógaközpont
Szegfű u. 2.
Budapest, 1028 Magyarország
+ Google Térkép