Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Heti stressz-elengedő jógaóra

2016. október 14. – 17:30 - 18:45

2200Ft
stressz elengedő - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum
Napjainkban a legtöbb ember jelentős feszültségeket él meg életében, a stresszhatás pedig bonyolult élettani reakciókat vált ki a szervezetből.

Először a vegetatív idegrendszer ún. szimpatikus hatásaként megemelkedik a szervezet adrenalin szintje. Ez növeli a sejtek anyagcseréjét, ami a szervezetet nagyobb aktivitásra készteti. Ilyenkor több oxigénre van szükség. A szív ritmusa felgyorsul, több vért pumpál az izmokba, a tüdő pedig kitágul, hogy több oxigént vehessen fel. Stressz hatására az erek összeszűkülnek, a vérnyomás megemelkedik, az izmok készenléti állapotban megfeszülnek.

Az idegsejtek fokozott anyagcseréjének hatására nő az agyi aktivitás. Az eredmény mind fizikai, mind szellemi értelemben ugyanaz: fokozott teljesítmény. Az állandó fizikai és pszichés megterhelés egy idő után azonban ellenkező hatást ér el. A gyakori és intenzív stressz helyzetek egy bizonyos ponton túl már nem növelik, hanem rontják a teljesítményt és károsítják a szervezetet.

A betegségek több mint 80%-áért a krónikus stressz felel! A stressz elleni védekezés, illetve a stresszoldás egyik leghatásosabb komplex módja a jóga, a különböző relaxációs technikák gyakorlása.

A tradicionális jóga relaxációknak is többféle kivitelezése lehetséges. Heti stresszűző foglalkozásunkban ellazítjuk a gondolatokat, a testet és a lelket is, majd mantrákkal (hangba zárt különleges energiák) mélyítjük tovább a lazítást.
Mindenkinek jó szívvel ajánljuk ezt a heti stressz levezető relaxációs foglalkozást, akár a már meglévő stressz kezelésére, akár annak megelőzésére.

Időpont: péntekenként 17.30-18.45-ig.

Vezeti: Dr. Szabó Anikó PhD, minősített vezető jógaoktató, légzéstréner
Ár: 2200.- Ft/alkalom/fő,

5 alkalmas bérlet: 9.800.- Ft/5 alkalom/fő , mely érvényes a vásárlástól számított 8 hétig

Bejelentkezni a Fény Jógaterápiás Intézet órarendjében az aktuális heti stresszelengedő jógaórára kattintva.

Részletek

Dátum:
2016. október 14.
Időpont:
17:30 - 18:45
Összeg:
2200Ft

Helyszín

Fény Jógaterápiás Intézet
Szegfű u. 2.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website