Kék Babarunka Mell masszirozó olaj 30 ml

8880 Ft

Kék Babarunka mell masszirozó olaj naponta alkalmazható a mellek kényeztető ápolására. Ez a masszirozó olaj többféle bázis- és illóolaj különleges találkozása a tökéletes egységben.

A termék kék kamilla, levendula és zsálya illóolaj tartalma erőteljesen támogatja az esetleges gyulladások csökkentését, miközben megnyugtatja, relaxálja a bőrt.

Elfogyott

Leírás

Kék Babarunka mell masszirozó olaj naponta alkalmazható a mellek kényeztető ápolására.

Ez a masszirozó olaj többféle bázis- és illóolaj különleges találkozása a tökéletes egységben. Sárgabarackmag- és jojoba- olaj elegyébe többféle nagy tisztaású illóolaj lett belekeverve.

Sárgabarackmag olaj minden bőrtípusra sokrétűen hat. Az érzékeny bőr gyógyítójaként is szokták emlegetni. Ideális vivőanyag a zsíroldékony hatóanyagoknak, mivel magas olajsav tartalmának köszönhetően fokozza azok penetrációját a mélyebb rétegekbe.

Jojobaolaj szobahőmérsékleten egy folyékony viasz,  az emberi faggyú alkotórészeihez nagyon hasonló szerkezetű és hatású, ezáltal erősen regenerálja a bőrt. Hidratáló hatása hosszú ideig kitart, miközben biztosítja a gyulladás csökkentő hatását.

Nagy mennyiségű kék kamilla illóolajat tartalmaz, ami erőteljes gyulladáscsökkentő hatású, miközben megnyugtatja a bőrt. Tökéletesen regenerálja a bőrszövetet és az elmét, miközben stimulálja a májat, epehólyagot, és így az emésztést. Az ötödik legértékesebb gyógynövényként tartják számon, hiszen 120 kémiai összetevőt azonosítottak eddig a virágában. Fő hatását a bisabolok és a kamazulin, azulének hozdozzák. Az azulének a virágokban még nincsenek jelen, hanem a vízgőzdesztilláció során képződnek a proazulénekből (matricin, matrikarin).

Meditáció képes alkalmazók belső vizualizációs relaxációt is tudnak végezni ezzel a különleges olaj keverékkel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.