Síelni mámorító érzés!

Síeléskor, amikor a lejtőn csúszunk lefelé, a havas téli táj nemcsak a sípályát öleli át, hanem a lelkünket is.  A természetben lenni minden évszakban feltölt és megújít, hiszen a természet megmutatja az érzéki szépségeit, közel kerülhetünk az élethez, az élőlénykehez. Tüdőnk feltöltödik a friss, oxigénnel teli levegővel, miközben meghalljuk az egyre finomabb hangokat is a hasító csendben.

síelni most jó - Dr Ganga

Síelés és lazulás együtt

A síelés olyan sport, amihez hozzátartozik a közös baráti vagy családi lazulás is: például esti társasjátékok, beszélgetések, partik, közös főzőcske, szaunázás, masszázs stb. A síeléstől úgy fáradunk el, hogy sportolás közben egyáltalán nem szenvedünk. A nap végén érezzük csak, mennyit mozogtunk.

A síelés utáni fáradtság kellemes fáradtság, amit örömmel lazítunk ki. 

A síelés az egyetlen olyan téli tevékenység, amivel télen is a szabadban tölthetünk hosszú órákat, akár az egész napot úgy, hogy nem fázunk. A síelés technikája pedig örökké fejleszthető, hiszen minden alkalommal tanulhatunk valami újat, amivel még élvezetesebb lesz a mozgásunk.

síelni most jó - Dr Ganga

Síelni arcunkat védve

Síeléskor egész testünket kiváló minőségű síruhákba és cipőbe bújtatjuk, no de arcunk mindig ott marad szabadon a természet elemeivel való találkozásra. Síeléskor (főleg ha már jól síelünk) nagy sebességgel suhanunk a lejtőn, és így az erősen csapodik arcunkra a hegyi hideg levegő. Imádjuk a napsütés simogatását, ami különösen finom érzés a téli tájban a hegytetőn, viszont ez egy nagyon erőteljes sugárzás is egyben a bőrünknek.

Mit érdemes tennünk síeléskor a bőrünkért?

Mindenképpen szükségünk van fényvédő ápoló krémre és ajakápolóra, hiszen nélkülük védtelenül hagynánk a finom arcbőrünket.

Az ajkakra javasoljuk a legkedveltebb ajakápolónkat:

Gésák Szépsége Ajakápoló – Energia szimbólum

Az arcra ajánljuk a régi masszív piros foltokat és bőrszakadásokat is segítő testvajunkat:

Sáfrányos szeklice TESTVAJ – Energia szimbólummal

valamint De Luxe Ápoló Fizikai Fényvédelemmel ellátott arckrémünket, mely hamarosan elérhetővé válik a webshopban is.

 

Share This