A natúr  sáfrányos szeklice testvaj új termékünk nagyon könnyen felszívódik

és hosszantartóan táplálja a száradásra hajlamos és igénybevett test területeket. Tökéletesen használható kéz-, sarok- vagy könyök krémezésére, illetve a kiszáradt lábszárakon is üdítő megújulás érzetét támogatja.

Különleges olajkeverékét méhviasz, bio sheavaj, bio kakaóvaj és bio sáfrányos szeklice olaj alkotja. A testvaj illatát cédrus, cédrusfa és citromfű éterikus illóolajok formálják. Ez a speciális rózsa formába meredt krém-komplexum könnyedén símitja bársonyossá a stressz által képződött magas tesztoszteron hormon hatására meggyengyült, roncsolódott bőr szerkezetét.

Orvosi tesztelés is indult a termékkel, mert egyszerűen és kényelmesen segíti a bőr újjászületését, még nagyon repedezett és vérzésre hajlamos felületek esetén is. Továbbá cukorbeteg hölgy soha be nem gyógyuló kéz-ujj repedéseit is néhány használat után rendezte. Kíváncsian várjuk a további tesztelési eredményeket! Addig is megosztunk néhány információt magáról a sáfrányos szeklice olajról, ami biztosítja új termékünk kedvező hazsnálati tapasztalatait.

sáfrányos szeklice testvaj drganga

A sáfrányos szeklice olaj különlegessége

kiemelkedően magas linolsavtartalmában és vitaminkomponenseiben rejlik. Azon kevés növényi olaj közé tartozik, amely említésre méltó mennyiségben tartalmazza az érfalvédő, a hajszálereket erősítő K-vitamint. Bár E-vitamin-tartalma mennyiségileg közepesnek mondható, szinte kizárólag a bőraktív, a hasznosulás szempontjából legkedvezőbb alfa-tokoferolforma alkotja.

A sáfrányos szekliceolaj bátran ajánlható minden bőrtípus ápolására.

Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően a könnyen felszívódó olajok közé tartozik, nem komedogén, nem terheli meg a zsíros bőrt. Linolsavkomponense gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, gátolja az akne kialakulásában fontos szerepet játszó Propionibacterium acne szaporodását. A bőrfaggyút felhígítva elősegíti annak ürülését, és támogatja az egészséges hámlás folyamatát, éppen ezért csökkenti a pórusok eltömődésének, a gyulladt pattanások kialakulásának valószínűségét.

A szekliceolajban megtalálható bőrrokon fitoszterolokkal együtt a védő barrier erősítése és regenerálása révén csökkenti a párolgás általi vízvesztést, ezáltal hidratáló hatású. Mind az időskori bőrszárazság, mind a különösen száraz bőrrel járó bőrproblémák esetén tetten érhető a linolsav csökkent mennyisége, melyet szekliceolaj-tartalmú kozmetikumokkal ellensúlyozni lehet. Az idősödő és érett bőr a szekliceolaj E-vitamintartalmából is profitál. Ez a komponens erőteljes antioxidáns tulajdonságú, amely a gyulladásos folyamatok megelőzése, és a bőr nedvességmegtartó képességének növelése mellett a bőr idő előtti öregedéséhez vezető káros oxidatív hatásokat is mérsékelni képes.

Hatásai, tulajdonságai:
• erősíti a bőr védő barrierrétegét
• hidratáló, növeli a mélyebb bőrrétegek víztartalmát
• bőrpuhító
• enyhén gyulladáscsökkentő
• bőrnyugtató, irritációgátló
• enyhítheti a hámosodási zavarok tüneteit
• könnyen felszívódik, nem terheli meg a bőrt, nem komedogén

Nézz be a webshopba, és tapasztald meg Te is a testvaj varázslatos hatását a saját bőrödön:

http://kvantumnaturkozmetikum.hu/termek/safranyos-szeklices-testvaj/

 

 

 

Share This