A krém vagy kozmetikum jelentését mindenki ismeri, hogy bőrápoló vagy bőrtisztítószerről van szó, ami széppé, tisztává formálja teljes bőrünket.

A kvantumot, mint mennyiség jelölő szót is gyakran halljuk, meg olvashatunk a kvantumfizikai, kvantummechanikai kísérletekről is.

Na de mi is ez a kvantumkrém?

Tudatos vásárlók rendszeresen figyelik az ételek, kozmetikumok, tisztítószerek összetevőit, és az alapján hozzák meg döntéseiket, megeszik-e, használják-e az adott terméket, hogy mit olvasnak a címkén.

A test és a lélek jelzéseit figyelve, egyre jobb lehet a közérzetünk, mert megfelelő figyelemmel kevesebb felesleges, és sokkal több hasznos dolgot viszünk a szervezetünkbe. Közben pedig egyre tudatosabbakká válhatunk minden cselekedetünkre. A kvantumkrémek jelentősen támogatják ezt a szelekciós finomodási folyamatot.

Miért különleges a kvantumkrém?

A natúr, a bio alapanyagok mellett az előállítási folyamatukban, körülményeikben, csomagolásukban is pozítiv minőségeket rögzítenek.

Használatuk során a tiszta összetevők segítik a bőr újjászületését, ápolását, illetve a csomagolásukon található szimbólumok lelki síkon hatva folyamatosan emlékeztetnek bennünket arra, hogy adjunk magunknak néhány perc elcsendesedést, befelé figyelést.

Szerintünk a kvantum fogalma értelmezhető a mindenkivel és a mindennel való kapcsolatként is.

Belső csendünkben lehetőség nyílik önmagunk mélyebb megtapasztalására, megismerésére, arra, ami valójában életünk egyik fő célja.

A kvantumkrém, kvantumkozmetikum is egyfajta cosmeceutical termék, vagyis a kozmetika bővítése a gyógyászat írányába. A cosmeceutical termékek olyan kozmetikumok, melyekben biológiailag aktív összetevők biztosítják a gyógyászati vagy orvosságszerű hatást.

Annak ellenére, hogy több tudományos cikk is vizsgálta, és mérésekkel is igazolta a cosmeceutical termékek kedvező hatásait, nincsenek hivatalos követelmények az ilyen típusú termékekkel szemben, mivel nincsen rájuk törvényi szabályozás.

SÁRGABARACK SIMOGATÁS

Share This