Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Telihold meditáció és Hűtőlégzések a város felett

2016. június 22. – 17:00 - 20:00

4000Ft
telihold meditáció - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

 

Szeretettel várunk a budai hegyekbe, mesés Duna panorámával egy különleges telihold meditációra.

A Nap és a Hold folyamatos mozgása táplálja a természet ritmusos változásait. Régóta tudjuk, hogy a Hold alapvető hatással van az emberek életére, nagyon jelentősen befolyásolja a vízháztartásunkat, hiszen az emberi szervezet jelentős része is víz.

A Holdnak a 28 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával. Így mindenképpen érdemes energiáját és hatásait a előnyünkre felhasználni.

A Hold Földhöz és Naphoz viszonyított keringési helyzete szerint négy fázison megy keresztül, de a telihold az ami talán a legerősebb hatást váltja ki belőlünk.

A telihold a legszebb és a leglátványosabb az összes holdfázis közül. Ebben a periódusban könnyen felszínre törhetnek a korábban elnyomott érzéseink, sérelmeink.
Telihold idején a Föld kerül a Nap és a Hold közé, és a felénk eső oldalt éri a napsugár, így a holdkorong teljessé válik.

Teliholdkor legintenzívebb a Hold energiája, jelentősen hatással van az emberekre, és minden más élőlényre. Ekkor érzékenyebbek és ingerültebbek lehetünk, akár alvászavarokkal is küszködhetünk.

Teliholdkor a testnek üdítő mindenfajta mozgás, testedzés vagy légzésszabályozás; érdemes kocogni, vagy egyéb sportot végezni, illetve böjtölni is.

Tehát a holdtölte körüli napok kedvező alkalmat kinálnak a belső megtisztulásra. Ilyenkor a rajtunk átáramló hatalmas energiafolyam fel tudja oldani a testi, lelki és érzelmi blokjainkat, felszabadítja az energiapályáinkat, és saját belső energiánkat is mozgásba hozhatja.

A haladó hűtőlégzések megtanítása és gyakorlása után beszélgetünk a Hold és a női minőségekről, majd egy vezetett telihold meditációval kapcsoljuk össze a külső telihold látványát a belső világunk finomságaival!

meditation-woman-moon-1728x800_c

Programvezetők:
Dr Szabó Anikó vezető jógaoktató és légzéstréner
Váli Mária életmódtanácsadó és terapeuta

Helyszín:
Budapest, III.ker

Jelentkezés szükséges a pontos cím megküldéséhez:
kvantumeletmod@gmail.com

Részvételi díj:
4000Ft előre utalással, helyszínen fizetve 5000Ft.
Számlaszám: Dr. Szabó Anikó,
UniCreditBank 10918001-00000080-42500001

Részletek

Dátum:
2016. június 22.
Időpont:
17:00 - 20:00
Összeg:
4000Ft