Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MELEGÍTSD BE MAGAD AZ ÚJ ÉVRE JÓGAMŰHELY

2018. január 27. – 10:00 - 13:00

4900Ft
Napüdvözlet - Az életerő technikája - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Ragyogásra vágysz?

Gyere tapasztald meg az életenergiáid kifogyhatatlan támogató erejét! Szánj önmagadra 3 órát, hogy testben, lélekben és szellemileg is feltöltődve, örömmel fogadd az új év elindítását, a téli napok szürkeségét!

Ismerd meg mi történik a testedben, a bőrödben, a lelkedben és az energetikádban, ha lassan, ha gyorsan, vagy ha nagyobb számú napüdvözletet végzel, vagy ha még a mantrák bidzsa magjával és nap mantrákkal is támogatod a gyakorlásod, fixálod a fókuszpontodat!

A jógaműhely elméleti részében

összegzést adunk számodra az említett és egyéb tényezők hatásáról, segítve az alkatodnak ideális gyakorlási mód megtalálását.

Beszélünk arról is, hogy hogyan érdemes a bőrödet ápolni, ha azzal is támogatni szeretnéd a rendszeres jógagyakorlásodat, bemelegítésedet.

A Napüdvözlet gyakorlatsor sokoldalúsága az egészséges, lendületes élet biztosításának egyik legjobb módszere, maga az életerő biztos technikája.

Ugyanakkor a Napüdvözlet a spirituális ébredést, és a tudat kiterjedését is előkészíti. Gerincünk rugalmassága jelentősen meghatározza életminőségünket, amiért igazán érdemes naponta a Napüdvözletet gyakorolnunk, fókuszunk írányításával.

A gyakorlati részben

hosszabb váltott orrlyukas légzésszabályozás után 54 db napüdvözletet fogunk végezni a közösség pozítiv erejével támogatva. Végül megkoronázzuk néhány hosszan (3-7 percig) kitartott ászanával, és mély relaxációban megpihenve figyeljük meg, építjük be belső megéléseinket, illetve megerősítjük a szívszándékunkat.

Várunk Benneteket erre az izgalmas külső-belső utazásra, testi-lelki feltöltődésre, felfrissítő, szórakoztató – mégis elgondolkodtató – együttes kalandozásra!  Lehetőség lesz a Dr Gangá Natúr Kozmetikumok tesztelésére is!

Regisztráció:    E-mailben: joga@sivananda.hu    Telefonon: 30 689 9284     A regisztráció a részvételi díj befizetésével válik véglegessé!

Részvételi díjak:   Érvényes Sivananda Jógaközpont tagságival 4 300 Ft, anélkül 4 900 Ft.

Részletek

Dátum:
2018. január 27.
Időpont:
10:00 - 13:00
Összeg:
4900Ft
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Sivananda jógaközpont
Szegfű u. 2.
Budapest, 1028 Magyarország
+ Google Térkép