Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kvantuméletmód – Ünnepre hangoló töltődés!

2015. december 5. – 10:00 - 17:00

13000Ft
Kvantuméletmód – Ünnepre hangoló töltődés! - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Közeledik a karácsony és ilyenkor mindannyian izgatottan készülünk a közös ünneplésre. Próbáljuk beszerezni a legszebb ajándékokat, elkészíteni a legfinomabb karácsonyi menüt, kiválasztani a legújabb díszeket, vagy épp ragyogóvá varázsolni a lakást.

Mielőtt elsodornának a tennivalók, szánj önmagadra egy napot, hogy testben és lélekben is feltöltődve, örömmel teljen az ünnepi készülődés!

Szeretettel hívunk és várunk egy RÓLAD SZÓLÓ,
izgalmas műhelymunkára!

Mélyebb értelmezésben tanulhatod meg egyénre szabottan a jóga életerő szabályozó technikáit, valamint energiaközpontjaidnak, a csakráknak harmonizálását.

Ráadásként megismerheted saját személyiségtípusodat a kronobiológiai pszichogenetika módszerével, mely az önismeret egyik legragyogóbb eszköze! Így tudatosan építheted önmagad, megértéssel és harmonikusan kezelheted a hétköznapok történéseit, és emberi kapcsolataidat egyaránt.

Az együttes munka során, a Napüdvözlet (Szúrja Namaszkara) gyakorlatsor mélyebb értelmezését kínáljuk, a váltott orrlyukas légzésszabályozás (Anuloma Viloma) előkészítő gyakorlása után.

A Napüdvözlet sokoldalúsága az egészséges, lendületes élet biztosításának egyik legjobb módszere, maga az életerő biztos technikája. Ugyanakkor a Napüdvözlet a spirituális ébredést, és a tudat kiterjedését is előkészíti. Gerincünk rugalmassága jelentősen meghatározza életminőségünket, amiért igazán érdemes naponta a Napüdvözletet gyakorolnunk, fókuszunk írányításával.

Az intenzív energetikai megtapasztalások után, gyógyító csakra harmonizálást végzünk, hogy mindenki tökéletesen feltöltse magát!

A kronobiológiai pszichogenetika, a születésünk napján uralkodó, Földünket körülölelő kozmikus, energetikai viszonyok hatását figyelembe véve állapítja meg személyiségtípusunkat, fizikai, érzelmi és szellemi szinten. Ez a mi „induló készletünk” az életre, melyet természetesen minden életeseményünk, jól – rosszul megélt történeteink alakítanak, formálnak.

Tudd meg Te is, milyen energiákat kaptál születésedkor Gaia Földanyától, és ennek ismeretében hogyan teheted még harmonikusabbá mindennapjaidat, másokkal való kapcsolataidat!

Minden résztvevőnk egyénileg megkapja
saját személyiségének kronobiológiai iránytűjét!

Ehhez szükségünk van a jelentkezéskor, a születési adatokra (év, hónap, nap)!

Mindenkit várunk erre az izgalmas belső utazásra, testi-lelki feltöltődésre, felfrissítő, szórakoztató – mégis elgondolkodtató – együttes, önismereti kalandozásra!

A közös munka mellett, mindkét témában lehetőséget biztosítunk rövid, egyéni konzultációkra is!

Előadók:

Dr. Szabó Anikó jógaoktató és légzéstréner
Váli Mária életmódtanácsadó és terapeuta

Öltözet, enni,- innivaló: kényelmes, jóga gyakorlására is alkalmas ruha, valamint számodra elegendő innivalót hozz magaddal. Ha ennivalóval nem készülsz, étkezési lehetőség van a BIJÓ Központban is.

Jelentkezésed véglegessé a részvételi díj min. 30%-ának (3.900.- Ft) befizetésével válik, melyet 2015. november 27-ig várunk az alábbi bankszámlaszámra: MARILLA Manufaktúra Kft. OTP 11703006-20466323

A fennmaradó összeg fizethető a helyszínen, illetve egyösszegben is utalható a teljes összeg.

Részletek

Dátum:
2015. december 5.
Időpont:
10:00 - 17:00
Összeg:
13000Ft

Szervezők

Dr. Szabó Anikó jógaoktató és légzéstréner
Váli Mária életmódtanácsadó és terapeuta

Helyszín

BIJÓ Energia Egészségközpont
Róbert Károly Körút 96-100.
Budapest, Pest 1135 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
36 30/372-87-75