Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kristály hatha jóga gyakorló egyénre szabottan

2017. június 9. – 18:15 - 19:45

2.200Ft
Csakra meditáció jóga - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum
Péntek esténként enged ki a fáradt gőzt a jóga tradicionális eszközeit megtapasztalva!

Alapvetően ez egy gyakorló jóga foglalkozás, ahol minden héten elmélyedünk egy-egy kiemelt jóga elem sokszínűségében, ezáltal folyamatosan újabb ismereteket is elsajátítunk.

Kezdőként és gyakorlóként is tudsz csatlakozni, mert ezeken az órákon a tudatosságunk megélése áll a középpontban a saját belső csend élményeinket árnyalva.  Egyénre szabottan a jelenlévők energetikai állapotához igazítom az aznapi gyakorlásokat a fizikai test teljes, módszeres átmozgatásával és relaxálásával.

Ennek a szív-szándéknak az optimális megvalósulásához a hegyikristály interdimenzionális támogató erejét élvezzük az óra során végig.

A szív-szándék rezgése maga szakrális geometria.

A szív-szándék a nagy együvé tartozás energiáját is létrehozza. A hegyikristály egy adó-vevő. A kristállyal való gyógyításhoz, gyógyuláshoz ráhangolódás és elcsendesedés szükséges. A kristály fénye tisztít és feltölt, a szeretet által működve, az egyensúlyt megteremtve.

Érdemes minden résztvevőnek egy szankalpával, vagyis megerősítő mondattal készülnie arról az életterületéről, ahol változást szeretne tapasztalni. Ha bizonytalan lennél, mit is válasszál, akkor a helyszínen segítek ennek a megerősítésnek a megtalálásában.

Várlak Szívem Szeretetével!

Gangá

MERJ A SZÍVEDBŐL ÉS SZENVEDÉLYESEN ÉLNI

Tisztítsd meg csakráidat!

Részletek

Dátum:
2017. június 9.
Időpont:
18:15 - 19:45
Összeg:
2.200Ft
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Lelked Tükre Stúdió
Csengery utca 64. I.em.6.
Budapest, 1067 Magyarország
+ Google Térkép