Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ízek, imák, csakrák műhely

2015. október 21. – 18:00 - 20:00

4500Ft
dr. Ganga - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Egy merőben új kreáció megízlelésére hívunk Téged, ami a DrGangá Kvantum Kozmetikum és a BalambérCafé újszülötte!

Párhuzamosan nyelveden, orrodon, füleden és bőrödön keresztül kínálunk egész lényedet harmonizáló megéléseket! Csakráinkat, direkt erre az alkalomra készített, Balambér Café süti falatokkal, különleges illatokkal, imákkal és kvantum krémekkel fogjuk simogatni.

Régóta ismert tény, hogy lényünk nem csak a fizikai testünkből áll, hanem egy összetett, réteges energiamezőből. Számos módon, nagyon sokan kutatták már az emberi testből áradó sugárzást, aminek adott frekvenciahulláma van. A jóga filozófia részletes leírást ad megvilágosodott Mesterek tapasztalatai alapján a ember réteges szerkezetéről. Aurakutatók szerint az aura a fizikai testet körülvevő és átható, fénylő test, mely jellegzetes (elektromágneses) sugárzást bocsát ki az értelmi, érzelmi és fizikai energiák kölcsönhatásaként.

Az emberi aura mérete, alakja, fénye, színharmóniája, épsége függ az ember lelki, érzelmi és fizikai állapotától. A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent. Hét fő energiaközpontunk vagy csakránk van alapvetően. A csakrák biológiai funkciójukban kapcsolódnak a fizikai test megfelelő testrészeivel, belső elválasztású mirigyrendszerével és az idegekkel.

Kellemetlen élményekre úgy reagálunk, hogy blokkoljuk érzéseinket, és ezzel leállítjuk az energiaáramlást. Ilyen esetekben a csakrákban torzulás keletkezik. Bármilyen negatív vagy erőteljes élmény okozhat ilyen sérülést. Az alsó három csakra szabályozza életminőségünket a Földön, míg a szívcsakra összekapcsolja a három fenti, égi csakrával létezésünket.

Örömteli életünkhöz csakráink harmónikus működése elengedhetetlen. A helyes működésüket többféle módon segíthetjük. A műhely során lehetséges utakat, eszközöket mutatunk be az illatokkal, az ízekkel, az imákkal és a kvantumkrémekkel.

Belépődíj: 4.500Ft (süti falatokkal és egy szörppel együtt)

Időpont: október 21. szerda este 18-20h

Előadó: Dr Szabó Anikó – DrGangá Kvantum Kozmetikumokat megálmodó vegyészmérnök, vezető jógaoktató

Regisztráció: info@balambercafe.hu

A helyek száma korlátozott, ha érdekel, jelentkezz most!

Részletek

Dátum:
2015. október 21.
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
4500Ft

Helyszín

Balamber Café
View Helyszín Website