Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ingyenes Kirtana – Örömzene

2017. október 8. – 15:00 - 17:00

Ingyenes
kirtana, közös éneklés - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

A Bhakti Jóga tanítása szerint a zene és éneklés, azaz a Kirtan a leghatásosabb módja ebben a korzsakban az Önfejlődésnek, a legkönnyebb út a megvilágosodás felé.

Szeretet, odaadás jelenik meg általa a szívünkben, magasabb szintű rezgések, energiák képződnek mind a fizikai testünkben, mind az étertestünkben. A zene egy aktív meditáció, az öröm és boldogság közvetlen formája. Csak figyeljük meg az igazán örömmel zenélők felszabadult, örömteli arckifejezését, az mindent elárul.

Szeretettel várunk Téged is, hogy átéljük együtt ugyanezt!

A közös muzsikálások alkalmával megismerheted a zene, indiai zene, a kirtan alapjait, megtanulhatsz néhány dalt, amelyek a Szatszangok alkalmával már neked is ismerősen csengenek majd, és amelyek ott már bátran énekelhetsz Te is.

Ha e sorokat olvasva úgy gondolod, hogy Neked nincsen elegendő zenei tehetséged, akkor fontold meg, hogy bizony tévedhetsz is, hogy talán szegényes képet alakítasz ki Magadról. Itt egyedül a lelkesedés számít.

Mi, a jóga útján járók tudjuk, hogy minden emberben benne van a tökéletesség, és talán a közös zenéléssel összeadódó energiák segíthetnek Téged is ellazulni, hogy szabadon engedhesd magadban a zenét, az örömöt.

Dalra fel! Nagy szeretettel várunk Téged is!

Részletek

Dátum:
2017. október 8.
Időpont:
15:00 - 17:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, , , , , ,

Helyszín

Sivananda jógaközpont
Szegfű u. 2.
Budapest, 1028 Magyarország
+ Google Térkép