Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csakraharmonizáló tanfolyam – 7 alkalom

2018. április 11. – 10:00 - 12:00

21900Ft
csakraharmonizálás - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

A fizikai és lelki jóllétünket meghatározza, hogy miként vesszü fel szervezetünkbe az életenergiát, majd hogyan áramoltatjuk azt.

A fizikai testünk a jóga tanításai szerint a finomabb, gondolati- és érzelmi rétegeink lenyomata. Így bármi probléma alakul ki a finomabb rétegeinkben, az bizonyosan beavatkozik az energiaközpontok megfelelő működésébe. Sokszor olyan erőteljesen felborul az energiaáramlás, hogy ez már a fizikai testben is megmutatkozik, azaz kisebb-nagyobb betegségek jönnek létre. A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan járul hozzá a csakrák harmonizálása az egészségesebb és energiával telibb élethez.

Miről szól a csakra harmonizáló tanfolyam?

A tanfolyam sorra veszi az emberi test 7 fő energiaközpontját jellemzőjükkel és a hozzájuk kapcsolódó életterületek, a betegségek áttekintésével együtt. A kvantumfizikai és rezgési törvények mindennapjainkban kifejtett hatásainak rövid átbeszélésével egy lényegretörő áttekintést adunk céljaink könnyebb és gyorsabb megvalósításához.

Mire számíthatsz?

Az órák többféle gyakorlattal támogatják a hála megélését és fokozását, illetve a gondolkodásbeli satuk, préselések feloldódását az életünkből. Az életet nem lehet keretek közé szorítani, hálával jutunk a legrövidebb úton a rendhez, szeretettel teli teljességhez. Magasabb rezgésszinten az emberiség fejlődését példamutatással tudjuk szolgálni: példát mutatva, hogy mi magunk képesek vagyunk egyre mélyebb szintű egyensúlyra, tisztulásra a megéléseinkben.

A foglalkozásokon rövid elmélet után tisztító mozgás- és légzésgyakorlatokat végzünk, majd ezután harmonizáljuk a központi területeket, többféle módon. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, színe, harmonizáló illata, ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is. Az órákat feltöltő csakrameditáció zárja minden alkalommal.

Mit érezhetünk a csakra harmonizáló tanfolyam elvégzése után?

A csakrák helyes működését nemcsak a saját érzeteink, érzéseink által tapasztaljuk meg, hanem a környezetünk is változni fog a saját bölcsebbé válásunk során. Amikor gyakorlunk, akkor sosem csak magunkért tesszük, hanem a velünk kapcsolatban lévők életét is segítjük a saját tudatosságunk stabilizálásával.

Ajánljuk mindazoknak ezt a tanfolyamot, akik már konkrét egészségi problémákkal küzdenek vagy egyszerűen csak szeretnének energikussá válni és ennek technikáját elsajátítani, otthon is gyakorolni.

Helyszín:   AUM Blaha SHAKTI terem   (1085 Bp., Stáhly u. 13.)

A tanfolyam alkalmai minden szerdán 10-12 óra között:

  1. 2018. április 11.
  2. 2018. április 18.
  3. 2018. április 25.
  4. 2018. május 2.
  5. 2018. május 9.
  6. 2018. május 16.
  7. 2018. május 23.

Bejelentkezés: 

http://pest.aumjoga.hu/csakraharmonizalo-tanfolyam/

Részletek

Dátum:
2018. április 11.
Időpont:
10:00 - 12:00
Összeg:
21900Ft
Esemény címkék:
,

Helyszín

AUM Jógaközpont