Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csakra harmonizáló tanfolyam – 7 / 1.rész

2017. október 4. – 18:30 - 20:30

21.900Ft
Csakra harmonizáló tanfolyam - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Mindannyian szeretnénk energikusak és egészségesek lenni.

Ebben fontos szerep jut az energia felvételének és áramoltatásának egész szervezetünkben. A jóga tanítása szerint testünk a finomabb rétegeink lenyomata (mentális és érzelmi- energiák), így az ott keletkező különböző problémák felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését, az energia áramlását, és ezáltal betegségek alakulnak ki a fizikai testben is.

Ajánljuk mindazoknak ezt a csakra harmonizáló tanfolyamot, akik már konkrét egészségi problémákkal küzdenek, vagy egyszerűen csak szeretnének energikussá válni és ennek tradicionális jóga technikáját elsajátítani, otthon is tovább gyakorolni.

A hét alkalom sorra veszi az emberi test 7 fő energiaközpontját jellemzőjükkel, és a hozzájuk kapcsolódó életterületek, valamint betegségek áttekintésével együtt.

Először minden esetben tisztító mozgás és légzés gyakorlatokat végzünk, majd ezután harmonizáljuk a központi területeket többféle módon. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, és színe vagy harmonizáló illata, ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is.

Minden órán minden csakrával foglalkozunk a gyakorlásokban, mert akkor tud egy adott csakra jól működni, ha minden csakrában megfelelő az áramlás.

A csakrák helyes működését nemcsak a saját érzeteink, érzéseink által tapasztaljuk meg, hanem a környezetünk is változni fog a saját bölcsebbé válásunk során. Amikor gyakorlunk, akkor sosem csak magunkért tesszük, hanem a velünk kapcsolatban lévők életét is segítjük a saját tudatosságunk stabilizálásával.

A tanfolyamot vezeti: Dr Szabó Anikó Gangá – minősített vezető jógaoktató, légzéstréner

Ismétlőknek lehetőség nyílik alkalmi óra látogatásra, ennek ára:

3950 Ft/alkalom/fő

Figyelem! Nov. 1-e ünnep, nincs óra!

Vélemény:

A csakra tanfolyamon való résztvételem előtt voltam egy biorezonanciás mérésen, ahol az aurámat szürke foltosnak találták. Ezután megtapasztaltam a csakra-műhelyek gyakorlatait és harmonizálásait, amelyek nagyon sok erőt adtak nekem minden alkalommal. Az első mérést két héttel később követte a második, ahol már nagyon szép színes volt az aurám. Nagyon köszönöm és mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy tapasztalja meg a csakrákkal való foglalkozás előnyeit!

Szeretettel: E.V.

Részletek

Dátum:
2017. október 4.
Időpont:
18:30 - 20:30
Összeg:
21.900Ft
Esemény címkék:
, , , , , , , , , , ,

Helyszín

Fény Jógaterápiás Intézet
Szegfű u. 2.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website