Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csakra harmonizáló 7 alkalmas tanfolyam – 5. rész

2017. március 31. – 10:00 - 12:00

20000Ft
csakra harmonizáló tanfolyam - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum
Mindannyian szeretnénk energikusak és egészségesek lenni.

Ebben fontos szerep jut az energia felvételének és áramoltatásának egész szervezetünkben. A jóga tanítása szerint testünk a finomabb rétegeink lenyomata (mentális és érzelmi- energiák), így az ott keletkező különböző problémák felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését, az energia áramlását, és ezáltal betegségek alakulnak ki a fizikai testben is.

Ajánljuk mindazoknak ezt a csakra harmonizáló tanfolyamot, akik már konkrét egészségi problémákkal küzdenek, vagy egyszerűen csak szeretnének energikussá válni és ennek tradicionális jóga technikáját elsajátítani, otthon is tovább gyakorolni.

A hét alkalom sorra veszi az emberi test 7 fő energiaközpontját jellemzőjükkel, és a hozzájuk kapcsolódó életterületek, valamint betegségek áttekintésével együtt.

Először minden esetben tisztító mozgás és légzés gyakorlatokat végzünk, majd ezután harmonizáljuk a központi területeket többféle módon. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, és színe vagy harmonizáló illata, ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is.

Minden órán minden csakrával foglalkozunk a gyakorlásokban, mert akkor tud egy adott csakra jól működni, ha minden csakrában megfelelő az áramlás.

A csakrák helyes működését nemcsak a saját érzeteink, érzéseink által tapasztaljuk meg, hanem a környezetünk is változni fog a saját bölcsebbé válásunk során. Amikor gyakorlunk, akkor sosem csak magunkért tesszük, hanem a velünk kapcsolatban lévők életét is segítjük a saját tudatosságunk stabilizálásával.

A tanfolyamot vezeti: Dr Szabó Anikó Gangá – minősített vezető jógaoktató, légzéstréner

Részletek

Dátum:
2017. március 31.
Időpont:
10:00 - 12:00
Összeg:
20000Ft

Helyszín

Fény Jógaterápiás Intézet
Szegfű u. 2.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.fenyjogaterapia.hu