Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ÁsványBörze – Karácsonyi vásár – Egészségsziget

2017. december 8. – 10:00 - 2017. december 10. – 19:00

kristály csakrameditáció - Dr Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Megtalálsz bennünket idén is a Lurdy-házi ÁsványBörze Egészségszigetén kvantum kozmetikumainkkal!

Várunk rád, mindenképpen teszteld krémeinket a helyszínen!

kvantum krémek - Dr Ganga

A kvantum szó vagy fogalom értelmezhető kapcsolatként mindenkivel és mindennel.

Tudatos vásárlók rendszeresen olvassák az ételek, kozmetikumok, tisztítószerek összetevőinek a listáját, és ezek alapján hozzák meg döntéseiket (megeszik-e, használják-e az adott terméket).

A test és a lélek jelzéseit folyamatosan figyelve, egyre jobb lehet a közérzetünk, mert megfelelő figyelemmel kevesebb felesleges, sokkal több hasznos dolgot viszünk a szervezetünkbe. Közben pedig egyre tudatosabbakká válhatunk.

A kvantumkrémek jelentősen támogatják ezt a szelekciós finomodási folyamatot. A natúr és a bio alapanyagok mellett az előállítási folyamatukban, körülményeikben és csomagolásukban is pozítiv minőségeket rögzítenek. Használatuk során a tiszta összetevők segítik a bőr újjászületését, ápolását, illetve a csomagolásukon található energia szimbólumok lelki síkon hatva folyamatosan emlékeztetnek bennünket arra, hogy adjunk magunknak néhány perc elcsendesedést.

Belső csendünkben lehetőség nyílik önmagunk megtapasztalására, megismerésére – arra, ami valójában életünk egyik fő célja. Ez a legnagyobb bőség ajándék, amivel önmagunkat gazdagíthatjuk.

Részletek

Kezdés:
2017. december 8. – 10:00
Vége:
2017. december 10. – 19:00
Esemény címkék:
, , , , , , , , , ,

Helyszín

Lurdy Bevásárlóközpont
Budapest, Magyarország + Google Térkép