Te hogyan ünnepeled az állami ünnepeket, mint augusztus huszadika?

Elmész a Parlament elé megnézni az állami zászló felvonását? Majd a Duna-parton élvezed a Vizi- és Légi Parádét? A Bazilikánál résztveszel a Szent Misén és a körmeneten? Vagy inkább a TV képernyőjén keresztül követed az eseményeket vagy összefoglalókat, és inkább az Ízek Utcájában vagy a Várban a Mesterségek Ünnepén nézelődsz?

helikopter_aug_20 - Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Én nagyon szeretem a Légi Parádét,

hiszen lehetőséget ad arra, hogy egyik ámulatból a másikba lebegjek át. A szereplők technika tudása lenyűgőz, szinte a lehetséges és lehetetlen határáig repítenek, helikopterrel is képesek voltak átrepülni a Lánc-híd alatt. Elképesztő koncentráció és tudás együttállása! A levegő változásait a víztükörbe is képesek belerajzolni.

aug_20 - Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Miközben segítenek nekem

megritkítani gondolataimat és elcsendesíteni a lélegzet vételeimet is. Inkább lélegzet visszafojtva követem a soktonnás vasgépek pihe-puha lebegő táncát a Duna vizében. …és jelen vagyok a pillanatban, a hála és csodálat rezgésében…csak a megszületett összkép varázsa táplál. Köszönöm!

aug20_Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Tűzijáték

Már azt gondolhatnánk, hogy nem lehet újat mutatni az ünnepi tűzijátékban, szinte csak a zenék újúlnak meg. Aztán az idén felbukkant a drón csapat, és pillanatok alatt formálták meg a csodaszarvast, majd a keresztet, és a záróképben a szent koronát. Hihetetlenül csodás, hogy már itt tart a technika, hogy precíz programozással egy drón csapat kirajzolja a szent szimbólumainkat! Felemelő, brávó!

aug20 Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikum

Tratak vagyis a gyertyaláng figyelése

tisztító ősi jóga technika, és az ünnepi program pillanataiban való feloldódás nem is különbőzik technikailag, mind a kettő elmélyült koncentrációs, meditációs gyakorlat.

aug20 - Dr. Ganga Kvantum natúr Kozmetikum

Share This